Mine TOP skisportssteder i Italien

Gør dig klar til flyveturen, lyder et russisk ordsprog. Glem ikke vintersjov, sommer, og så flyver efteråret hurtigt forbi, for det gode ender umærkeligt! For elskere af skiløb og vintersjov i den friske luft, har jeg gemt TOPPEN af de bedste skisportssteder i Italien

Vidste du, at Italiens skisportssteder er blandt de bedste i Europa! Tilgiv mig Frankrig, Schweiz, Østrig og Tyskland og hele Europa)))

Alt er sket i Italien: ekstraordinære landskaber, betagende skiløjper, såvel som unikt køkken!

Og så, hvad jeg råder dig til:

TOP 1 Madonna di Campiglio for dem, der vil vise sig selv og se på andre! Det betragtes som et af de mest fashionable skisportssteder i Italien. Den konkurrerer med Cortina d'Ampezzo. De vigtigste gæster på feriestedet er rige unge italienere. Generelt kommer de, der elsker komfort, her: her er et veltilrettelagt, moderne resort, med gode hoteller og komfortable pister. Og for dem, der kan lide at ride ned ad bjerget om aftenen under stjernernes lys, for dem fungerer nogle skiløjper selv om natten!)

For snowboardere er der en snowpark udstyret med alt hvad du behøver. Også turister tilbydes pister til skandinavisk skiløb og børnesport.

TOP 2 Cortina d'Ampezzo ligger dog i Veneto-regionen. Cortinas skråninger er mere tilbøjelige til at interessere begyndere og øvede; feriestedet betragtes som en af de mest fashionable og populære i Italien. Godt halvdelen af turisterne kommer her ikke så meget for at ride som for at hænge ud. De centrale gader er fulde af luksushoteller, butikker, restauranter og klubber.

TOP 3 Skisportsstedet Breuil-Cervinia ligger i den nordvestlige del af Italien, i den maleriske Aosta-dal mellem tinder dækket af alpernes evige is. Der er altid meget sne her i vinterhalvåret!⠀

TOP 4 Resortet Sestriere betragtes som den vigtigste og mest glamourøse alpelandsby i det italiensk-franske skiområde "Via Lattea" (som betyder "Mælkevejen"). Mange internationale konkurrencer finder sted her, vinter-OL i 2006 kom, og skøjteløb foregår på baggrund af storslåede bjergpanoramaer. Her er super hyggeligt!

TOP 5 Eksklusivt skisportssted Courmayeur Mont Blanc byder på en storslået udsigt over Aosta-dalen - bjergdale, skove og skiløjper. For dig, wellness-centre, steder for underholdning: natklubber, barer, restauranter, biografer og butikker

Forbered dine ski til en tur sammen!