Must-haves at prøve i Italien

Super nyttig artikel om det vigtigste i italienernes liv er mad! Hvad du skal spise i Italien: Lad os nu tale om ligurisk køkken.

Det italienske køkken betragtes som et af de bedste i verden! Ingen er imod en sådan erklæring?))) Men du skal vide, hvad du nøjagtigt skal bestille på lokale restauranter for ikke at blive skuffet eller, forbyde Gud, at tabe dig!))) Selvom det absolut er umuligt at blive fed af et rigtigt korrekt køkken!

Det er svært at beskrive i en artikel om alle retterne, du bliver nødt til at vende tilbage til dette emne igen og igen))) Det vil afhænge af synspunkter og svar på artiklen)))

Hvad er det mest lækre efter min mening at bo i Italien i over 10 år? Jeg bor ved havet, og derfor spiser vi alt halvbagt her: østers, fisk og de berømte røde lokale Sanremov-rejer. Glem pizza midlertidigt - meget velsmagende hestekød, tun og laksetartar mmmmm….

Jeg er tavs om pasta med friske svampe og hvidløgssauce! Pasta er altid velsmagende, når restauranter laver det selv og med pesto genovese sauce !!!

Risotto, en risret med skaldyr, bliver ofte bestilt af både italienere og gæster i landet.

Har du prøvet blæksprutte i forskellige variationer, for eksempel grillet, marineret frisk eller simpelthen kogt. Der er endnu ikke opfundet noget bedre i middelhavskøkkenet, som italienere og besøgende siger.

Og aubergine bagt med tomat, mozzarella og parmesan - du vil slikke fingre!

Ved du, at ægte pizza er kogt på kul, du kan tale om det i timevis, hvilket er, hvad italienerne ofte gør!)))

Vi gik til desserter. Jeg råder dig til at prøve tartufo-guddommeligt lækker isbold med chokolade indeni eller granitknust is med sukkersirup i forskellige farver og smag.

Skal jeg skrive om tiramisu? Jeg er sikker på, at alle kender og smager denne delikatesse, men ægte tiramisu bør kun smages i Italien!

Vores lokale vin er Vermentino eller Pegato (hvid). Slutter perfekt tørsten om sommeren og passer godt til alle fiskeretter. Eller du kan bare få et glas med udsigt over havet)))

Hvad er dine yndlings italienske retter? Hvilken velsmagende har du prøvet?