De fleste af byerne på den liguriske kyst i Italien er rolige, rolige og lidt søvnige

La Spezia skiller sig meget ud fra dem. Det er en munter, larmende og meget livlig by.

Du kan sikkert ikke forstå, hvor hele dagen vil gå, hvad den blev brugt i La Spezia. At vandre med drømme og se på templer, villaer, butiksvinduer, kaffehuse, museer, at kigge ind i hver gateway tager meget tid, forhekser og slører begrebet timer og minutter.

Selv byudvikling, som er meget forskellig fra den sædvanlige italiensk, fortjener stor opmærksomhed. Umberto -kvarteret er især berømt, det er anerkendt som et af de bedste arbejderkvarterer i verden.

Og i La Spezia er der meget smuk natur: stejle, stejle klipper, små hyggelige bugter, fantastisk duftende fyrreskove, og alt dette er i nærheden af byen.

Vidste du, at den bugt, som den italienske La Spezia står på, kaldes Digterbugten. Og hvis nu denne by meget ofte forbliver ufortjent glemt af turister, så kom mange berømte digtere engang her for at blive inspireret af områdets skønhed og La Spezias lækkerier.

Hvis du er interesseret i arkitektur, skal du besøge Villa Marmory, fordi det betragtes som det fineste eksempel på den såkaldte liguriske blomsterstil i verden.

Dem, der ønsker at lære det lokale liv bedre at kende, bør gå tidligt om morgenen til fiskemarkedet på Place Cavour. I modsætning til navnet sælger de alt der: fisk, frugt, grøntsager, oste, krydderier og blomster.

Især fantastisk til rejsende, der rejser til La Spezia i august. På den første søndag er byen vært for den traditionelle Palio del Golfo -festival. På dette tidspunkt afholdes der i Digterbugten konkurrencer mellem lystmalede borgo (dette er navnet på en særlig type både, eller rettere, gamle patruljebåde).

Og også i La Spezia, en meget malerisk havn i hele Italien. Generelt kan jeg altid lide lystbåde og både, især når de er fortøjet i stort antal. Dette giver byerne en ekstraordinær charme.

Sørg for at besøge dette sted, du vil ikke fortryde det!