Resort -fast ejendom i Italien - hvilken er det rentabelt at vælge?

Fra min egen erfaring ønskede mange af de ejendomskøbere, jeg talte med, at købe et hus ved havet, især hvis det var til midlertidig bopæl. Sådanne henvendelser er fra immigranter, der køber en "dacha ved havet". De er ikke interesserede i midten af landet, de har brug for en kystzone, fred og ro.

Det er værd at fokusere på økologiske zoner, væk fra støjende byer. Der er ingen klare regler for placering, situationen på ejendomsmarkedet kan til enhver tid ændre sig. Kort sagt, om de generelle mønstre, så er det værd at overholde regioner med udviklet infrastruktur, og samtidig er det ikke værd at købe de mest moderne og dyre objekter nu til efterfølgende salg. På forhånd vil jeg råde dig til at analysere købsaktiviteten på et bestemt sted, hvor du skal købe et hus eller lejlighed.

Og en anden vigtig pointe. Hvis du tror, at du på en eller anden måde ønsker at kombinere køb og salg af fast ejendom med at få opholdstilladelse, permanent ophold, statsborgerskab, så vil jeg advare mod et risikabelt skridt. Da det er nødvendigt at tage hensyn til optagelserne pr. Person, så ejendomsmæglerne senere, når de anmodede om en bolig, ville nægte dig og ejendomsmæglerne at sprede deres hænder, at de ikke vidste om disse nuancer.

Kun en professionel, der er velbevandret i likviditet, kender landets love, har tid nok til at overvåge prisdynamikken kan købe og derefter sælge genstande rentabelt.

Beslut derfor selv, hvor du vil købe for at sælge, hvis du selvfølgelig planlægger. Mit bureau står altid til din rådighed.