Ejendom i Molise

Dette område af Molise er for det meste bjergrigt og ved foden. Selv på sletterne kan der ofte findes stenrige områder. I hele regionen kan du ofte se smukke herregårde og villaer, der er indhegnet af brede stenvægge. Stenen, der blev brugt til byggeri, blev taget herfra af lokale landmænd. Der er praktisk talt ingen storbyer i Molise. Små landsbyer ligger på toppen af foden. Jo tættere du er på kysten, jo flere mennesker kan du møde.

Regionen har et kontinentalt klima: somre er varme og lune, og vintrene er kolde. Tunge snefald forekommer regelmæssigt i bjergrige områder. Om sommeren er nedbør meget sjælden. På bredden af Adriaterhavet bliver klimaet meget mildere.

Lokalbefolkningen elsker at bo i små byer og landsbyer. Ensomme godser er meget sjældne. For nylig er Campobasso, hovedstaden i regionen, blevet mere og mere, befolkningen der er omkring 50 tusind mennesker. Ejendomsmarkedet begynder at udvikle sig bedre, hvilket giver dig mulighed for at købe rummelige og komfortable lejligheder til overkommelige priser.

Molise er berømt for sin historie, eller rettere begivenhederne, der fandt sted her. Regionen ændrede mange ejere: fra de gamle romere til samnitterne, langobarderne, saracerne, byzantinerne og Frederik II. Under denne herskeres regeringstid fik regionen sit navn.

Den største virksomhed i regionen anses for at være et anlæg til fremstilling af motorer til FIAT -køretøjer. Der er en koralfabrik i Anogon. Knive er også meget populære, samt blonderprodukter fra Tombolo.

Udover smukke landskaber, både bjerg og hav, er Molise berømt for sine arkæologiske udgravninger i Larino, Altila og Pietrabbondante. Du kan besøge regionen i området Emmanuel II, kirkerne St. Barthhalemus og George.