Køb bolig i Varazze

Det lille, livlige feriested Varazze, der ligger på den liguriske kyst i Italien, er i dag en næsten perfekt kombination af modernitet og historie. Den største rigdom ved dette feriested er naturens storslåethed og en særlig romantisk atmosfære, som siden oldtiden har tiltrukket et stort antal romantikere, digtere og kunstnere.

Bemærk, at omgivelserne i Varazze er ret forskellige fra resten af den liguriske kyst, da der er et stort antal klippeområder, der lokker med deres skønhed. Det kan man blive overbevist om allerede ved indgangen til byen, når storslåede landskaber, stræder, vinmarker, haver og bakker, der fryder øjet og forbedrer humøret, springer ud til mødet én efter én. En sådan rigdom af vegetation i nærheden af byen vil gøre det muligt altid at forkæle dig selv med frisk frugt, ung vin og fremragende oliven.

Varazze er dog også berømt for sin historiske arv. Så for eksempel er det i byen simpelthen umuligt at komme forbi klosterkirken St. Ambrose, bygget på fundamentet af en meget ældre bygning, hvorfra kun campanellaen (klokketårnet) er tilbage. Den utvivlsomme fordel ved Varazze er dens meget bekvemme beliggenhed. Så for eksempel ligger Genova lufthavn kun 20 kilometer væk, hvilket gør det muligt hurtigt og nemt at komme til resortet. Derudover kan du fra Varazze nemt komme til Cote d'Azur i Frankrig og vandlandet i Cherial, som vil appellere ikke kun til børn, men også til voksne.

I dag kommer et stort antal turister til hvile i Varazze, men det skal bemærkes, at mange af dem forelsker sig så meget i de lokale skønheder, at de køber fast ejendom her, hvilket giver dem mulighed for at komme på ethvert tidspunkt af året i for at have det sjovt her. Hvis du er i denne kategori, så kan vores firma tilbyde dig en bred vifte af forskellige ejendomme i denne lille italienske by, som vi ikke er i tvivl om, du vil komme til meget ofte og med stor fornøjelse. Allerede nu kan du hente noget til din smag fra ejendommen i en lille ferieby. I dette tilfælde kan vi tale om både små studielejligheder og luksuriøse villaer. Men uanset hvilken ejendom du vælger, kan du være sikker på, at du vil få fast ejendom i Varazze, der vil være af fremragende kvalitet og alt til et godt hvil.