Beliggenhed: Savona

Nye bygninger til salg i Savona | Køb køb nyt hus i Ligurien

Nye bygninger i Savona tilbydes udlændinge og lokale i en enorm variation.

Byen på den liguriske kyst - Savona er meget populær blandt turister i dag. I forhold til de omkringliggende feriesteder er den ret stor og fylder 65 kvadratkilometer. Det er meget svært for historikere at sige, hvor gammel denne by egentlig er, da arkæologer har fundet spor af kultur fra forskellige historiske epoker.

Savana er populær både blandt dem, der elsker udendørs aktiviteter og blandt dem, der foretrækker at sole sig på stranden, fordi den tiltrækker alt her - maleriske steder, velplejede strande, gamle bygninger, men lokalhistorien er særligt fascinerende. Byen oplevede en række historiske begivenheder, blev ødelagt og genopbygget igen, konkurrerede endda med Genova om overherredømme i Ligurien.

Fra interessante fakta vides det, at Columbus forældre først boede i Genova og derefter flyttede til Savona. Og Napoleon tog pave Pius VII til fange og holdt fanget i disse dele i lang tid.

Savona var engang det største center for produktion af majolica, en type keramik fremstillet af fyret ler. Malet glasur bruges også til det.

I det sekstende århundrede blev havnen i denne by ødelagt, og femten år senere blev byens befæstninger renoveret. Denne nye fæstning tog stedet for den gamle lokale katedral, og Mazzini var selv fange der.

Blandt historier og arkitekturs monumenter skiller et middelalderligt tårn sig ud her, med en højde på 23 meter, som minder mange europæere om den engelske Big Ben, den genuesiske fæstning i 1500 -tallet og Jomfru Marias helligdom. Både det lokale klima og naturen, strande, velplejet by, lokalt køkken og gæstfrihed fra byens borgere får dig til at tro, at det ville være fantastisk at købe din ejendom i Italien. Samtidig er dette marked meget udviklet her, og efterhånden som byen vokser, dukker hvert år en ny bygning op i Savona.

Det er ikke svært at købe nye boliger i Ligurien, da der er mange tilbud. Men det vigtigste, der tiltrækker i nye bygninger, er, at lejligheden bliver lovligt ren, da ingen boede i den før. Det betyder, at ingen havde tid til at aflevere det mod kaution, og det vil ikke have andre ejere.

Fast ejendom i Savona tilbydes i en lang række, det er ikke kun lejligheder eller lejligheder, men også villaer og huse. Ud over typen af bygninger er det for mange også vigtigt, hvor ejendommen ligger i Ligurien. Dette kan være den første kystlinje, eller det kan være ret langt fra havet.

Så hvis du er interesseret i salg af et nyt hjem i Italien, så er vi klar til at vejlede dig om ethvert problem.