Køb bolig i Pietra Ligure

At have fast bopæl i Italien er meget prestigefyldt og fantastisk. Italien er et land, hvor befolkningens livskvalitet forbedres hver dag. Byen Ligurien, der ligger på den nordlige kyst af havet af samme navn, bekræfter dette faktum med sin hurtige udvikling af økonomien og industriel aktivitet. Det var den liguriske region, der placerede en vidunderlig, fabelagtig smuk by Pietra Ligure på sine jorder.

Dens territorium optager 10 km2, og befolkningen er omkring 9 tusind. Denne hyggelige lille by anses for at være en af de mest luksuriøse og farverige feriesteder i Italien. Det er værd at forestille sig, at langs hele byens kystlinje praler en række palmer af forskellige typer. Det gennemsigtige blå hav, høje bakker med bjerge oversået med vegetation og de rigeste skove er feriebyens stolthed.

Varmt sand og de mindste småsten på strandene i Pietra Ligure lokker ferierende og lokale indbyggere ind i deres varme favntag næsten hele året rundt, eksklusive vinteren. Men takket være det milde klima og den reneste bjergskovluft kommer turister for at forbedre deres helbred og beundre byens skønheder selv i den kølige vintersæson. Det kommer aldrig under frysepunktet her. Den moderne, fristende fabelagtige ferieby har sin egen interessante oprindelseshistorie.

Dens navn kommer fra det italienske ord "pietra", som betyder sten. Det var en enorm sten, der tjente som den oprindelige grænse for byen, grundlagt tilbage i det 1. århundrede på Mount Trabochetto. Og den dag i dag ligger badebyen på dette bjergrige område. Pietra Ligure har et interessant design og attraktioner, der er blevet berømte i hele verden. Det særlige ved byen ligger i, at hvert hus er adskilt fra det næste af fantastiske buer, hvilket skaber en fantastisk overordnet udsigt. Middelaldervillaer, Palazzo Leale Frankelli, St. Nicholas-kirken fra det 18. århundrede, Annudziata-kirken, Bianchi-kapellet fra det 10. århundrede og det kongelige palads er byens vidunderligste antikke seværdigheder, som besøges med fornøjelse og fornøjelse af både ferierende og lokale.

Feriebyen Italien er også kendetegnet ved storslåede moderne boligbyggerier. Pietra Ligure - fast ejendom udbudt til salg er beliggende i forskellige dele af byen. Du kan vælge et permanent opholdssted både i centrum af Pietra Ligure og langs kysten. Nye lejlighedsbygninger og private moderne bygninger har en praktisk indretning og rummelige lyse værelser fyldt med den reneste bjergluft og vidunderlig skovaroma.