Køb bolig i Loano

Stedets ekstraordinære skønhed, klimaets uovertrufne blødhed, den azurblå kyst, det blide hav og den strålende sol - Italien er rig på alt dette, især dens betydelige del kaldet Ligurien. Det er her, elskere samles for at forkæle sig selv med kvalitetsmad med guddommelig smag og fristende aroma. Men der er et endnu mere mystisk og behageligt sted for rekreation og permanent ophold, beliggende i den liguriske region.

Dette er en ferieby, og samtidig en kommune kaldet Loano. En lille by med hensyn til befolkning, inden for gangene på 11 tusinde mennesker, er kendt for sine store seværdigheder, gamle arkitektoniske strukturer, farverige kulturelle begivenheder, fabelagtig natur og rene luft. Folk, der holder ferie i Loano, kan tilbringe deres ferie fuldt ud og muntert.

Udover at svømme på den azurblå strand har gæster og lokale mulighed for at besøge en lang række lokkende attraktioner. Disse omfatter et gammelt slot beliggende i centrum af landsbyen, paladserne Palazzo Riceri og Palazzo Doria fra det 16. århundrede, kirken St. I Loano er kultur- og underholdningsbegivenheder også i fuld gang. Her kan du finde forbedrede sportspladser, tennisbaner, golfkøller. Der tilbydes windsurfing og rideundervisning året rundt.

Feriebyen er fuld af alle slags italienske butikker, restauranter med nationalt køkken og natbarer. Historien om kommunen Loano går tilbage til romertiden, hvor hele området var oversået med villaer. Betydelige slag fandt sted på en lille bys område, for eksempel slaget i 1795 mellem den franske og den østrig-sardinske hær. Nu vokser byen og tager fart i intensiv udvikling. Ikke kun kulturlivet blomstrer, men også opførelsen af diverse fast ejendom, som er klar til salg til borgere, både i Italien og indbyggere i andre lande.

Loano leverer sin faste ejendom til køberes opmærksomhed overalt i byen. Hele resortområdet har nye lejlighedsbygninger på sit område, samt en stribe private villaer. Efter at have købt sin egen bolig i kommunen Loano, vil en person føle sig ikke kun den mest succesrige og glade person, men også sikker på fremtidens stabilitet.