Køb bolig i Finale Ligure

På den reneste liguriske kyst i Italien, langt fra den larmende travlhed i store byer, er der en lille ferieby Finale Ligure. Indbyggerne selv kalder det Il Centro del Mondo - denne verdens centrum. Der er ingen skarer af turister, larmende købmænd og trafikpropper. Men her er alt for at føle sig glad - det varme hav, den blide sol, bjergenes fantastiske skønhed, den friske havluft og den blå himmel. Men vigtigst af alt, så giver Finale Ligure sine indbyggere følelsen af et eventyr – de er omgivet af en ægte oldtidsby, hvor vejene løber i bånd til gamle huler, og kampe af fæstninger og slotte klatrer langs de maleriske skråninger.

Finale Ligure kan sammenlignes med et rigtigt frilandsmuseum, hvor der er bevaret udstillinger om de sidste 3000 års historie. Byen blev grundlagt af de gamle keltere og bevarer mindet om antikken, romersk styre, middelalderen, renæssancen ... Finale Ligures smalle gader går ned som labyrinter til kysten, og det er en fornøjelse at vandre gennem dem.

I det gamle centrum kan du drikke en cappuccino i en af de mange caféer og beundre udsigten over det dominikanerkloster eller se de smukt bevarede antikke kirker og basilikaer. Mange bjergstier inviterer dig til at gå en tur til ruinerne af slotte eller druidernes gamle huler, hvor der, tilsyneladende, stadig høres en mystisk hvisken. De lokale er stolte af deres by, og omhyggeligt bevarer atmosfæren af fred og mystik. til det.

Ikke overraskende er boligpriserne i så lille en gammel bydel højere end i store centre, hvor der er flere muligheder for at bygge nye områder. Opførelsen af nye huse i en så omhyggeligt beskyttet region som Ligurien udføres udelukkende i industrizoner beliggende nær havet eller på territoriet inde i landet, på bakkerne, der dominerer kysten. Under alle omstændigheder er ejendomsmarkedet i en så forskelligartet region som Italien ret rig på muligheder. Du kan vælge passende bolig, baseret på købers behov, selv i den gamle bydel. For nylig er to store industrizoner blevet genopbygget i Finale Ligure, og i stedet dukker der respektable boligområder op. En lignende transformation finder sted med gamle hoteller og sanatorier. Når du køber en ejendom i Finale Ligure, kan du være sikker på, at du ikke kun foretager en rentabel investering, men også får en storslået bolig med udsigt til et eventyr.