Køb bolig i Borghetto Santo Spirito

Det er ikke forgæves, at de siger, at der ikke findes steder som Borghetto Santo Spirito andre steder i verden. Den maleriske Riviera, der strækker sig med de reneste småstenstrande og klippekyster fra Cannes til den franske grænse, forbløffer med sin pragt. Den fantastiske lokale atmosfære, det milde middelhavsklima og de lokale landes uforlignelige skønhed giver fremragende betingelser for ophold og rekreation.

Titusindvis af turister fra hele verden kommer her hvert år - Cinque Terre National Park tiltrækker som en magnet dem, der ønsker at komme tæt på den lokale naturs uberørte skønhed. Og vi kan med al tillid sige, at enhver, der nogensinde har besøgt Ligurien, aldrig vil glemme dette meget farverige hjørne af Appenninerne.

Himlen på jorden

Befolkningen i kommunen er lidt over 5 tusinde mennesker. Borghetto Santo Spirito fylder kun 5 kvadratmeter. km, men det er her, de fleste rejsende, der kommer for at nyde den unikke udsigt fra den liguriske kysts klippekyster, søger at komme.

Det lokale køkken er et sandt paradis for gourmeter. Sådanne retter tilberedes ikke selv i de mest berømte restauranter i Italien. Lokale vine og likører, som er fremstillet efter unikke opskrifter, kan overraske enhver gæst. Samtidig vil komfortable hoteller, fremragende service og rimelige priser glæde alle, der beslutter sig for at komme her for at slappe af, bo eller arbejde.

Anstændig ejendom til en god pris Fast ejendom i Borghetto Santo Spirito har altid været i høj efterspørgsel. Og det er ikke kun overkommelige priser, takket være hvilke alle kan blive ejere af en elegant villa eller luksuslejlighed. Køber du et hus her, får du alle forudsætninger for et virkelig interessant og begivenhedsrigt liv. Ferien i Ligurien slutter jo aldrig. Sommer, som varer hele året rundt, blidt hav, venlige lokale mennesker og pulserende lokale traditioner vil ikke lade dig kede dig et eneste minut.

Alt hvad du kan ønske dig På den liguriske kyst er koncentreret let industri, samt faciliteter til vedligeholdelse og konstruktion af marine yachts og krigsskibe. Der er altid arbejde til dem, der har haft tid til fuldt ud at få hvile nok. Når du først er i Borghetto Santo Spirito, ser du ud til at du befinder dig i et magisk land, hvor der er alt for et ubekymret og lykkeligt liv.