Ejendom i Riva Ligure

Den lille by Riva Ligure, som ligger ved middelhavskysten, er en typisk ligurisk by, der er fuld af en særlig aura og ro. Byen har en meget bekvem beliggenhed, da byen Sanremo ligger 11 kilometer fra den, Imperia-regionen er 15 kilometer væk, og byen Arma di Taggia er kun omkring fem kilometer væk.

Den italienske by Riva Ligure ligger langs havkysten og langs en fremragende palmeallé. Udover stranden og det reneste hav har byen noget at tilbyde sine fastboende og gæster. Så for eksempel for elskere af lange gåture er der en speciel cykelsti, som ligger mellem havets kyst og buskene. Derudover er der 15 kilometer fra byen en stor golfklub Castellaro (9 huller til 33 par), som er åben hele året rundt, takket være det varme og milde middelhavsklima. Derudover er der ikke langt fra golfklubben også en turisthavn i Marina degli Aregai med 900 bådpladser på én gang.

Alt dette giver dig mulighed for at forvandle Riva Ligure til et rigtigt paradis, hvor et behageligt liv og god hvile virkelig er muligt. Hverken turister, hvis antal vokser hvert år, eller velhavende forretningsmænd, som i stigende grad lægger mærke til denne lille by på Italiens liguriske kyst, kunne komme forbi sådan et paradis. I dag udbydes i denne by et stort antal ejendomsobjekter til salg til italienere og indbyggere i andre lande, blandt hvilke man kan udskille både små lejligheder og luksuriøse villaer. Samtidig er denne ejendom i de fleste tilfælde beliggende få snese meter fra havet, hvilket giver dig mulighed for at skabe en storslået udsigt fra vinduet og skaber alle betingelser for behagelige gåture langs kysten ved solnedgang eller daggry.

Og kan der være noget bedre for et godt hvil væk fra den moderne civilisations larm? Hvis du er interesseret i muligheden for at erhverve fast ejendom i byen Riva Ligure eller i enhver anden by på den liguriske kyst i Italien, så hjælper vores virksomhed dig med udvælgelsen af specifikke objekter og udførelsen af forskellige dokumenter. Vi har stor erfaring på dette område og kan garantere fuldstændig sikkerhed og fortrolighed ved ejendomstransaktioner i Italien.