Køb bolig i Ospedaletti

Fast ejendom i Ospedaletti har altid tiltrukket turister fra hele verden. Alle har råd til at købe ejendom i Ospedaletti ved havet. Lejligheder, huse og smukke villaer ved kysten i Ligurien, meget elegant beliggende langs kysten og strandene i Ospedaletti.

Turistbyen Ospedaletti ligger i regionen Ligurien, Italien. Havnebyen strækker sig mellem Bordighera og San Remo. Skytshelgen for dette sted er helgenen San Giovanni Battista. Resortet er kendt for blomstrende haver med overjordisk skønhed og mildt naturligt klima. Byens gæster kan altid nyde de gæstfrie caféer og barer til fulde, spille på de velplejede tennisbaner eller bare shoppe. Ospedaletti ligger i nærheden af San Remo. Kun fem kilometer, og du er der allerede.

Her er meget smuk natur, en masse grøn vegetation, der indrammer byen og dækker den i sin tykke omfavnelse. I dette område kender de ikke til nordenvindene. Her er altid roligt og fredfyldt, næsten som i paradis. Det subtropiske klima i feriebyen gav den et rigt og frugtbart terræn og gav gunstig jord til udvikling af havebrug. Ospedaletti er en ægte blomsterperle, med et tørt klima og gunstige forhold for rekreation, sundhedsforbedring og selvfølgelig havearbejde.

Ospedalettis gamle centrum er en lille plads, på hvis område fiskerhytter og Johannes Døberens kirke med shelter for pilgrimme og besøgende er harmonisk placeret. Italien har længe været berømt for dette sted, fordi gæster altid er blevet modtaget her med særlig varme og kærlighed. Ikke underligt, at dette sted kaldes "Ospedaletti", for i oversættelse fra det lokale sprog betyder det "overnatning og husly." Selve byen blev grundlagt af ridderne af St. John af Jerusalem. Lidt senere anbefalede kejserinde Maria Alexandrovnas familielæge det som et sted med et helbredende klima. De moderne bygninger i Ospedaletti er placeret i et naturligt miljø, blandt palmer og eukalyptustræer.

I dag er havnebyen Ospedaletti en bygd med et fremragende sundt klima og en voksende industri. At købe en ejendom her er en fantastisk investering, som du ikke vil fortryde. Dette er det smukkeste sted på jorden, som takket være den rige natur og ædle historie bliver unik. Her er roligt og behageligt. Men på trods af dette udvikler byen sig og åbner flere og flere nye perspektiver for indbyggerne. Moderne service er ikke ringere end service i store og trange byer i Europa. Hvis du køber en ejendom i Ospedaletti, vil du træffe det rigtige valg! Ospedaletti er en by for et afmålt liv, og ved at købe en lejlighed her, træffer du det rigtige valg.