Ejendomme i Diano Marina

Malerisk kystlinje, gyldne sandstrande nedsænket i eksotisk middelhavsgrønt - alt dette er en bugt beliggende mellem de majestætiske kapper Capo Cervo og Capo Berta. Det vigtigste feriested på denne dejlige kystlinje er Diano Marina - et komfortabelt kompleks af udstyrede strande, hoteller, hoteller og overfyldte diskoteker og pubber.

Den italienske by Diano Marina (Ligurien) blev til et turistcenter, efter at jordskælvet i 1887, der rystede Italien, næsten fuldstændigt udslettede den fra kysten. Derefter, ved indsatsen fra en initiativgruppe af Milanese, blev landsbyen genopbygget, og blandt de bygninger, der blev opført under genopbygningsprocessen, var et af de mest populære hoteller i dag - Paradiso. Efter at have vurderet områdets turistattraktionskraft besluttede initiativtagerne til byggeriet ikke at stoppe der og fortsatte forbedringen af det fremtidige feriested - en af dem, som Italien er berømt for i dag. Så barer, hoteller, butikker, diskoteker og andre etablissementer dukkede op på kysten, designet til at gøre resten på resortet varieret og spændende.

Ud over sine naturlige skønheder er feriestedet Diano Marina berømt for sine kulturelle og arkitektoniske attraktioner. Dette er det kommunale museum, som har koncentreret en rig samling af arkæologiske fund fra tidligere århundreder, og Madonna della Rovere-stedet, som holder resterne af et romersk tilflugtssted på sit territorium, og mange andre monumenter fra italiensk kultur. Selvfølgelig er fast ejendom købt i feriestedet Diano Marina en fremragende investering.

Når du har en villa på kysten, kan du besøge resortet når som helst på året og få råd til en himmelsk ferie uden at bekymre dig om omkostningerne ved at bo på hotellet eller tilgængeligheden af gratis værelser på hoteller. Når du ankommer til dit eget hjem, beliggende på en af de mest attraktive kyster i Italien, vil du være omgivet af komforten og hyggen i et hjemmemiljø, og du kan altid gemme dig fra støjende diskoteker og barer i stilheden i rummelige værelser. Det er værd at sige, at fast ejendom i Diano Marina er en fremragende investering, der vil betale sig, uanset de globale finansielle kriser og andre katastrofer. Et hus ved kysten kan blive en kilde til stabil indkomst i de måneder, hvor du ikke vil bruge det: du skal bare leje det ud. Således vil køb af en ejendom i Diano Marina være en pålidelig måde for dig at spare og øge din kapital.