For elskere af italiensk antik og uforbederlige romantikere

Der er mange gamle palæer, klostre og villaer i Italien. Mange af de gamle italienske huse er tilskrevet, og måske er dette faktisk rækkefølgen for arkitekterne. Jeg fandt et sådant interessant sted, og jeg vil fortælle dig om det. Lad os tage til Firenze!

I denne gamle italienske by, i udkanten af Firenze, er der et gammelt franciskanerkloster fra 1400 -tallet, som i moderne år er blevet omdannet til et luksushotel.

Hotel San Michel kan prale af en facade, der tilskrives Michelangelo selv. Bygningen med panoramaudsigt over Firenze ligger på toppen af Chianti -bakken. Dette er det mest romantiske sted i forstæderne i Firenze! Et tidligere kloster omgivet af citrontræer og duftende haver. Michelangelo, der sandsynligvis hentede inspiration fra sin overvejelse over Firenze spredt ved foden af bakken, rejste dette unikke arkitektoniske monument.

Selve bygningen og dens placering inviterer sine gæster til at tage på en rejse gennem historien om den ædle italienske Medici -familie.

Facaden er omgivet af frodige skove. Dette hotel har i alt 45 værelser, hvoraf de fleste har private terrasser eller haver. En af suiterne kaldes "Michelangelo", optager hele facadens bredde og var oprindeligt klosterets bibliotek. Det var her, Napoleon etablerede sit hovedkvarter i Italien.

Derudover har interiøret en kalkmaleri af Ferrucci i det gamle refteri, som er blevet fuldstændig restaureret.

I øjeblikket er bygningen et arkitektonisk monument i Italien, og selve hotellet er et af de mest prestigefyldte i Firenze.