Hvorfor er italienerne så glade for børn?

Der er et træk blandt italienerne, dette er en universel kærlighed til børn, ja, bare en solid "pusi-pusi" Jeg har ofte lagt mærke til, hvordan de, italienere, simpelthen er bløde. Når de ser barnet. Ømhed, beundring for børnene, lysten til at presse dem alle sammen med brød, ikke fodre, lad os også nippe til de små ved kinderne. Men det er ingenting, men når de ser gravide, beundrer de det, som om det var deres kone eller søster, der snart ville give en venlig.

Jeg skrev tidligere, at italienerne er meget overtroiske. De har så mange skikke og overtro om graviditet))) De siger, at for at en dreng skal blive født, skal en mor fodres med en grisehale (du forstår sammenhængen))) Så vidt dette er tilfældet, men de tro helligt på det!

Hvor godt det er at være mor i Italien, de vil altid rådgive noget, hurtig, give daglig råd. Desuden overbeviser alle autoritativt om, at alle råd er baseret på livserfaring: her har jeg opdraget fem børn, og ikke én led ikke ... noget)) Derfor er de som ægte italienere simpelthen forpligtet til at dele deres viden og erfaring med at opdrage børn.

Det vigtigste her er ikke at argumentere og lytte nøje, nikke og lidenskabelig takke for rådet)))

Selvfølgelig er en sådan generel og udbredt øget opmærksomhed på børn meget behagelig. De vil altid hjælpe med klapvognen, springe køerne over og konstant give små gaver til de små. Tja, bare sød!

Hvordan kan du lide denne obsessive barndomsdyrkelse? Vil du have sådanne omsorg og opmærksomhed fra fremmede til dine børn?