Hvordan man ikke bliver et sort får i Italien eller hvordan man bliver sit eget blandt

fremmede?

Intourister og dem, der drømmer om at bo i Italien, bemærk!

Hvordan skal man opføre sig i Italien, så man bliver optaget i flokken? Du kommer snart til os, de lover at åbne grænserne.

Mit dårlige råd med kærlighed til Italien!

Sørg først for at gestikulere, når du taler og tal højt! Ellers vil de se skævt på dig og kalde dig ufølsom!

Du mødte en forbipasserende på gaden: glem ikke at kramme, klappe på skulderen, smile bredt, kysse (på kinderne) og derefter bede om vejvisning)))

Start altid din samtale med italienere ikke "hvordan har du det?" og "hvad laver du til frokost i dag?" eller "hvad spiste du til aftensmad i går?" Disse sætninger sidestilles med ønsket om sundhed og velvære!)))

Hvis du er i Italien i lang tid, så lær at tilberede italiensk Parmigiana, pasta og alt det til 10-20 personer) og vær klar til at invitere gæster til dit sted hver dag og hver anden dag. Og uden dette får du ikke venner til dig selv!)))

Mere om venner og om "på tavlen". Hver gang du går på en cafe med glæde og råber højt: al kaffe på min regning! (helst på italiensk!))) Dette er den mest dokumenterede og hurtigste måde at møde nye mennesker på. Dette fungerer især godt i det sydlige Italien.

Selvfølgelig, du forstår, er der en vis joke i mit råd, men i princippet er dette Italien og her sine egne regler og love for kommunikation. Og for at blive virksomhedens sjæl skal du være mindst en lille italiensk)

Hvordan finder du venner i udlandet?