Abruzzo. Provins i Italien

Den italienske provins Abruzzo er omgivet af bjerge på tre sider, og den fjerde skylles af Adriaterhavets vand. Klimaet her er bare super: der er ingen langvarig regn, ingen blæst, klimaet er jævnt og stabilt.

Kan du forestille dig, at der ikke er nogen industrielle virksomheder i Abruzzo, så økologien er i orden her! Så dette er det bedste sted for beboere i store byer og røgfyldte områder. Klimaet er super, luften er ren, havet er klart! Hvad skal der ellers til!

Tidligere elskede "formuens herrer" at gå her, men det lokale politi gjorde op med dem, og de måtte flytte til arbejde i mindre økologisk rene regioner i Italien. Nu er det sikkert her, du kan roligt gå uden at knytte din pung til brystet og ikke være bange for dine tegnebøger.

Selvfølgelig er det ikke mange turister, der ofte træder landet Abruzzo ned. Men nu, med fremkomsten af nye flyselskaber, kan denne region i Italien konkurrere med andre feriesteder! Så vi venter på åbning af grænser og sørg for at komme her!

Ja, der er flere interessante byer i Abruzzo, men denne region er interessant i borgo - små bjerget bosættelser. Tidligere blev de bygget til forsvarsformål for længe siden, tilbage i middelalderen og måske endda tidligere, og mange har overlevet den dag i dag, og i dag kan vi finde stilhed og ensomhed her og nyde historien! Du kan forestille dig: husene er bygget af vild sten, tæt presset mod hinanden, så de ligner en naturlig fortsættelse af det bjergrige terræn. Fantastisk udsigt!

Pescara er hovedstaden i regionen. Her er vidden for turisten: her kan du finde strande, arkitektoniske monumenter. Men ikke kun Pescara tiltrækker besøgende: de meget maleriske byer Aquila, Chieti og Teramo. Man kan ikke tage øjnene af den fantastiske skønhed i katedraler og gamle villaer.

Skønhed og mere!