Hvordan adskiller andre pizzaer sig fra italiensk

Lad os først tale om pasta)))

Har du nogensinde spekuleret på, hvor mange slags pasta der er?

Som jeg har beregnet. Omkring to hundrede typer, hvoraf du kun kan prøve hoveddelen i en bestemt region eller endda i en provins i Italien!

Alle kender carbonara spaghetti, sommerfuglpasta eller nudler.

Der er en rund pasta: bigoli, spaghetti, pici, troccoli. Firkant: tonarelli, cyriol. Rektangulær: linguini, marfalde, bavette. Og også i nøgler og reder: fettuccine, tagliolini, lasagne. Halmpasta: bucatini, fusilli, packeri, penne. Kort pasta: farfalle, anelloni, lumake.

Du kan ikke liste alt! Hovedingrediensen i pastaen er hård hvedemel. Derfor spiser italienerne ofte middag klokken 21 og bliver ikke fede!)))

Hvilken slags pasta kan du lide? Jeg elsker tagliolini meget!

Med pasta sorteret, lad os nu beskæftige os med pizza.

Tror du, at der kun er italiensk pizza? Men nej! Ja, selvfølgelig er det, vi elsker, og hvorfor vi er skøre, utvivlsomt den pizza, der tilberedes i Italien.

Men andre lande i verden er gået videre, og under dække af pizza tilbyder deres nationale "pizzaer", men under forskellige navne, som de vil))

For eksempel elsker de i Rusland at eksperimentere: alt, hvad der er i køleskabet, tilføjes til a la pizza) Der er ingen grænser for fantasi!)))

I Georgien, Armenien, hedder deres version af pizza khachapuri: det er et meget velsmagende fladbrød med ost med eller uden grønt. Dette fladbrød ligner bestemt ikke ligefrem italiensk pizza, men det er værd at prøve det!

Men i Frankrig hedder den mest populære pizza trat flambé, og den kommer fra Alsace. Dette er en pizza på et tyndt fladbrød med ost, bacon og løg, toppet med en cremet sauce og bagt i en brændeovn. Er der nogen der har prøvet det?

En meget ekstravagant, efter min mening, variant af pizza i Danmark. Den indeholder hestekød.

Og hvis du tilføjer kokos til pizzaen, så bliver det en pizza for beboerne i Costa Rica! For os er dette ikke en helt almindelig smag, men lokalbefolkningen kan ikke lide noget))) Rejer tilsættes også der som en ingrediens - godt, uanset hvor det går!)))

Og hvad fandt svenskerne på: de gik videre! De laver en meget eksotisk pizza: som fyld fylder de jordnødder, bananer, kylling og en masse karry med! Sandelig, opfindelsens mestre!

Finsk pizza, synes jeg, er lækker - den indeholder røget vildt, kantarelsvampe og rødløg.

Hvordan tilberedes pizza i dit land?