Åh disse mærkelige italienere!

STATEN FOR ITALIERNE OG FAMILIENS ORDENER ER IKKE ALTID FORSTÅELIGE FOR EN UDLÆNGER!

En familie til en italiener er et stort antal slægtninge. Ved dåb, bryllupper eller begravelser samles hele familien, og dette er ikke et dusin nære slægtninge. Hvem, hvis ikke slægtninge, demonstrerer deres prestige og velvære: det gælder både tøj og en gave til de nygifte.

Ingen vil gå imod familiens fundament, dette er umuligt for de fleste italienere. Mammas sønner har ikke travlt med at forlade deres forældre rede, og hvis de gør det, flytter de til huset på den anden side af gaden eller i kvarteret og i en temmelig respektabel alder: I Italien bor tredive-årige italienere hos deres forældre. ⠀

Hvordan kunne det være anderledes! Deres mødre er så elskede og forkælede, at deres sønner ikke kan forestille sig et liv væk fra forældrehjemmet. Og når de allerede er gift, løber de altid til deres mor for at få tærter en gang om ugen og bærer deres tøj til vask og strygning.

Men italienerne er uovertrufne skuespillerinder. De gør altid, som de vil, men de kan lide at opbygge stille, underdanige, fuldstændig underdanige af mænd, får fra sig selv.

Italienerne er meget praktiske: de ser fordelene i alt! Italienernes huse er små, men meget rene og velplejede.

Italieneren tilbringer det meste af sit liv i offentligheden og opfatter huset som et hvilested. De fleste hjem har et modtagelsesrum med de fineste møbler, tekstiler og malerier.

Jeg lagde mærke til, at mange familier har et andet og endda et tredje hjem på havet eller i bjergene. Det er normalt små lejligheder med sofaer, hvor hele familien kan indkvarteres i ferien. Disse huse er også små, men meget hyggelige.

I Italien betragtes jorden som for værdifuld til at dyrke blomster på. Men det skal bemærkes, at italienerne dyrker gode høster af grøntsager og frugter bogstaveligt talt på et stykke jord eller endda på en altan. Kan virkelig godt lide ægte russiske sommerboere!)))

⠀⠀