Traditionelle familiefundamenter af italienere

Åh, disse mærkelige italienere, deres familie skikke og ordrer er ikke altid klare for udlændinge!

Alle ved: en familie for en udlænding er alt! Deres mange slægtninge samles på alle helligdage: dåb, bryllupper, begravelser. Enhver italiener betragter en slægtning som urokkelig, og intet kan forstyrre dens opfyldelse. Til hvem, hvis ikke slægtninge, italienerne demonstrerer deres prestige og velvære både i udseende og som en gave til for eksempel nygifte.

Som familien besluttede, så vil det være: at gå imod slægtningers vilje er næsten umuligt at modstå for størstedelen af italienerne. Selv overgamle sønner forlader næppe forældrenes rede, og hvis de allerede har besluttet sig, transporterer de deres småting til huset på den anden side af gaden eller til kvarteret.

Ifølge statistikker i Italien bor mere end en fjerdedel af 30+ italienske mænd hos deres forældre, og de er glade for det.

Og det er selvfølgelig ikke overraskende, at italienske mænd ikke ønsker at forlade mor og far. Deres mødre værner, værdsætter og forkæler, især med lækkert køkken, at de ikke engang drømmer om at bo væk fra deres hjem. Og når de bliver gift, tyer de mindst en gang om ugen altid til deres mor for at få tærter eller for at få råd!))

Og italienerne er som kunstnere! De er fuldstændig moderne og bestemmer altid alt på deres egen måde, men de ved, hvordan de skal vende tingene og gøre sig til lydige får, angiveligt fuldstændig underordnet mænd.

En anden kvalitet af italienerne: de er meget praktiske! Italieneren hus er lille, men meget velholdt. Italienerne tilbringer det meste af deres liv uden for hjemmet, og derhjemme tager de kun en pause fra livets jag og jag. Normalt i huset er der et fælles rum, hvor de modtager gæster, det er der, hvor de bedste møbler er. malerier og vaser. Så at sige, vis produktet med dit ansigt)))

Mange italienere har to eller endda tre huse, et af dem på kysten eller i bjergene. Som regel er der tale om små lejligheder med sofaer og lænestole, hvor de kan lide at slappe af med hele familien.

Men jorden for italienere betragtes som en stor værdi at plante en rosenhave på den. Men de elsker at dyrke grøntsager, frugt bogstaveligt talt på et stykke jord eller endda på altaner, og de gør det fantastisk!

Det er italienerne!