Dolceacqua, Ligurien - et must -see sted i Italien!

Små italienske byer og landsbyer med historie præsenterer en særlig charme og atmosfære, de er hovedindtrykket af Ligurien og hele Italien.

Mange turister kommer til Ligurien for landsbyen Dolceacqua (bogstaveligt talt sødt vand) - deres håb om at se den ekstraordinære skønhed i italiensk historie bliver kronet med succes.

Du kan gå længe langs stenlabyrinterne i den gamle italienske by. Rør ved sten, se stykker af himlen fra stenbrønde, og forestil dig, hvordan folk levede her for 200-300 år siden. Brug lidt fantasi og forestil dig, hvordan livet var i sådanne autentiske landsbyer for mange århundreder siden.

Dolceacqua ligger i dalen ved Nervia -floden, der adskiller den gamle bydel ved foden af Mount Rebuffao og fæstningen Castello dei Doria fra den nyere del.

Selvom du er træt, skal du overlade din styrke til den nye del af byen, det vil imponere dig det samme. Du skal se alt. Det er umuligt at udpege noget, der adskiller sig fra byen.

Selvom nej - du kan nok nævne en attraktion, der er Dolceacquas telefonkort - den gamle bro over Nervia -floden. Denne bro imponerede Claude Monet, der besøgte her i 1884. Kunstneren kaldte den "lethedens perle". Monet har afbildet broen over Nervia på flere berømte lærreder.

Jeg håber, at du fik en idé om landsbyen Dolceacqua, og måske vil min novelle give dig en impuls til at komme en dag for at se alt med dine egne øjne.