Diano Marina i Empire - hvor man kan slappe af i Italien

Diano Marinas blå farve: blåt hav, blå himmel og "blåt flag" er et symbol, der stolt bæres af byer med det reneste havvand. På "Diana" kysten er det kun få byer, der har et sådant flag. ⠀

Diano Marina er en by i Italien, bekvemt placeret på den liguriske kyst. Først blev sømænd forelsket i dette sted, og der blev dannet en fiskerlandsby, men det blev ødelagt af et jordskælv. Men som man siger: "der er en sølvkant" - efter ødelæggelserne blev der bygget en ferieby, opkaldt til ære for den gamle romerske jagtgudinde - Diana.

Vidste du, at Diano Marina har det bedste vejr året rundt, hvilket ikke altid er typisk for Italien. Turister venter på storslåede bløde strande, klart vand i havet, smukke kyster, parker, hvor eksotiske træer og planter vokser, palmetræer og mange andre fornøjelser for rejsende.

Små byer beliggende i bakkerne omgiver dette vidunderlige italienske feriested. Den mest attraktive for turister her er den historiske gade "Via Aurelia." ⠀ Og byens største attraktion er katedralen St. Antonio Abate. Dette mesterværk af arkitektonisk tanke med luksuriøst interiør og et marmoraltar blev Diano Marina perle. Det er værd at se, men det er bedre at røre ved katedralens vægge med dine hænder, som mange gør)))

I nærheden af byen er der en meget stemningsfuld etnisk landsby og et observationsdæk, hvorfra der åbnes et fantastisk panorama over de italienske vidder. Det vil være interessant for mænd her: I et af tårnene er der et museum, der viser en samling gamle våben med mere end 700 udstillinger.

Karnevaler og mange festivaler afholdes ofte i Italien. På samme måde afholdes der i Diano Marina et årligt karneval dedikeret til festen for Kristi legeme og blod - et ideelt tidspunkt at besøge denne dejlige by.

Kom her, så snart grænserne åbner! Jeg råder dig!