Fast ejendom i Siena

Ejendomssalg: huse, lejligheder, villaer i Siena

Provinsen Siena er en stor provins i Italien, der er en del af Toscana-regionen. Det er ikke kun storslået natur og behageligt klima, men også en lang række storslåede historiske og kulturelle monumenter, der er optaget på UNESCOs kulturarvsliste. De er koncentreret i provinshovedstaden Siena, Pienza, Val d'Orce og San Gimignano.

Det meste af provinsens landskab er bakker, med bjergkæder, der begynder i syd. Vedholdenhed og hårdt arbejde gjorde det muligt for lokalbefolkningen at forvandle området fra stenland til frugtbare vin- og olivenlunde. Her ligger små, men hyggelige bygder, hvor du kan slappe af og kaste dig ud i den ubeskrivelige lokale atmosfære. På grund af regionens skønhed og charme vil det være den bedste løsning at købe en ejendom her.
I så små byer som Montepulciano eller Montalcino kan du roligt tage en pause fra hverdagens stress og jag, og i enhver lokal restaurant eller cafe vil du blive mødt som den mest ønskede og elskede gæst. Sørg for at prøve de lokale vine, der produceres i området.
I San Gimignano er det værd at udforske de unikke stentårne, som i deres højde og kraft sagtens kan konkurrere med moderne skyskrabere. Ud over tårnene er det værd at beundre bygningerne, der blev opført i XIII-XIV århundreder.