Fast ejendom i Prato.

Ejendomssalg: huse, lejligheder, villaer i Prato.

Provinsen Prato er den mindste provins i Toscana og ligger i det centrale Italien. På trods af sin størrelse er Prato, regionens administrative centrum, det næststørste i regionen. Provinsen begyndte at eksistere relativt for nylig: først i 1993 blev den en administrativ enhed.
Pratos industri begyndte at udvikle sig i løbet af middelalderen og har været uændret den dag i dag. Lokale beboere er engageret i fremstilling af varer fra tekstiler, såvel som uldstoffer af højeste kvalitet, som bruges i deres værker af vores tids bedste modedesignere. Turister kommer til byen Prato for at gå gennem butikker og hente tøj og varer af høj kvalitet og relativt billigt.
Provinsen er rig ikke kun på sine industrielle virksomheder, men også på historiske og kulturelle monumenter. På trods af alle sine fordele er Prato ikke så populær som sine toscanske naboer. Ikke desto mindre gør dette det kun mere behageligt at nyde regionens arkitektur og natur, væk fra de irriterende mængder af udenlandske turister. Regionen er et glimrende sted at købe fast ejendom på grund af lokalområdets unikke og uforlignelige charme.