Fast ejendom i Pistoe.

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Pistoe

Provinsen Pistoia i Italien ligger i Toscana-regionen og er uden land. Ikke desto mindre opnåede provinsen den største popularitet netop på grund af vandet: turister fra hele verden kommer her for at slappe af og forbedre deres helbred ved de lokale mineralkilder. De mest prestigefyldte og berømte feriesteder er Monsummano Terme og Montecatini Terme.
Våbnet bragte ikke mindre ære til Pistoe: det blev fødestedet for de første pistoler, som fik deres navn til ære for provinsen.
I dag er Pistoia engageret i mere fredelige aktiviteter: havearbejde, spinde uld og lave musikinstrumenter. De bjergrige områder i provinsen er hjemsted for moderne skisportssteder. På det flade terræn kan du nyde de smukke landskaber, og tage på en guidet tur til alle de ikoniske arkitektoniske seværdigheder i Pistoia.
I den lille by Pescha samles turister for på egen hånd at se en million skarlagenrøde roser samt en lang række andre typer blomster.
I byen Collodi kan du besøge Pinocchio Park, hvor der er skulpturer af alle heltene fra et så berømt litterært værk. Det var i denne by, historien om trædrengen og hans venner blev skrevet.