Fast ejendom i Grosseto

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Grosseto

Provinsen Grosseto ligger i den yderste sydlige del af regionen og er også den største provins i Toscana. Denne provins har dog den laveste befolkningstæthed i hele Italien.
Det lokale landskab er et blandet billede af hele Middelhavet: der er også en smuk kyststrækning med rene, velplejede strande, azurblå laguner, klipper, grønne bakker, samt maleriske steder, hvor du kan slappe af og fiske. De mest populære feriesteder i provinsen er Punta Ala, Castiglione della Pescaia og andre.
På trods af at kun nogle områder her er beskyttet af naturbeskyttelsestjenester, respekterer turister og lokale den naturlige skønhed i Grosseto og forsøger ikke at ødelægge den. Dette fremgår af det faktum, at strandene i provinsen som Follonica og Castiglione della Pescaia har modtaget blå flag fra den internationale organisation af økologer.
De bjergrige områder i den vestlige del af Grosseto er for det meste dækket af kastanjeskove. Nær det højeste bjerg i Toscana, Amiata, er der moderne skisportssteder, som tiltrækker turister fra hele verden.
Forskellige historiske monumenter er blevet bevaret på området, som afspejler menneskers liv i løbet af mange århundreder. I Grosseto er der et stort museum for Maremmas arkæologi.