Fast ejendom i Firenze

Salg af fast ejendom: huse, lejligheder, villaer i Firenze

Firenze-provinsens verdensberømmelse blev bragt netop af dens hovedstad, som blev renæssancens vuggevise. Den eneste ulempe ved provinsen er, at du på en kort tur ikke vil være i stand til at se alle de smukke steder og nyde Firenzes pragt og mesterværker. Der er et stort udvalg af forskellige gallerier, museer, paladser, kirker og katedraler, som hver især indeholder de rigtige mesterværker af de bedste mestre i Italien. Det historiske centrum af Firenze er blevet erklæret som et UNESCOs verdensarvssted.
Hele provinsens territorium har et mildt og ensartet kontinentalt klima. Området i Firenze er gennemsyret af foden og dale, samt bjergkæden Appenninerne.
De mindre byer i provinsen, såsom Marradi, Certaldo, Fiesole og Vinci, halter ikke bagud i deres skønhed. Her kan du finde gamle ruiner af romerske bygninger, et interessant museum for mesteren Leonardo da Vinci, samt udforske Boccaccios hus eller Villa Vignamaggio, hvor Mona Lisa siges at have boet.
Den mest udviklede er netop landdistrikterne, især - vinfremstilling. Landskabet i regionen er kun dekoreret med lange og rummelige grønne vinmarker, som giver lokale mestre mulighed for at skabe både verdensberømte vinmærker og mere beskedne, men ikke mindre lækre varianter.
Firenzes landskaber er typiske for Toscana-regionen.