Fast ejendom i Arezzo

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Arezzo

Provinsen Arezzo i det centrale Italien ligger i den østlige region af Toscana. Klimaet i området er jævnt og meget behageligt. Bjergene i nordøst omgiver Casentino-dalen fra de kolde vinde, hvilket gør dalen kendt som et af de mest behagelige og smukkeste steder i hele Italien.
Arno-floden flyder gennem Arezzos område og giver liv til en mangfoldig fauna. Der er en rummelig nationalpark, der beskytter sjældne arter af dyr og planter mod udryddelse.
Provinsen har en veludviklet tekstilindustri samt guldforarbejdningsvirksomheder. Men den immaterielle side tiltrækker mange turister her: forskellige arkitektoniske monumenter af kultur og kunst i regionen forherliger området.
Du bør bestemt besøge den smukke Piazza Granda, som har en unik trapezform og er skrånende. I den sydlige del af pladsen ligger Palazzo Cofani-Britzolari. Også værd at se er Palazzo Lappoli, hvor Cosimo boede den første Medici. Han bestilte paladset af den store arkitekt Giorgio Vasari.
Et vidunderligt monument fra antikken i provinsen er Pieve di Santa Maria-kirken, som betragtes som den smukkeste bygning i romansk stil.