Fast ejendom i Anne

Ejendomssalg: huse, lejligheder, villaer i Enne

Provinsen Enna i Italien er den højeste på hele øen Siciliens territorium. Lokalbefolkningen og de turister, der har været her, fortjener at kalde det den "sicilianske belvedere". Provinsen er kendt for sine storslåede landskaber, som omfatter grønne vinmarker, hvedemarker og olivenlunde.
Et andet navn for Enna er "Roman Sicilien". Faktum er, at de fleste af de lokale attraktioner tilhører det antikke Roms periode. Den mest populære er Villa di Casale, som ligger nær byen Piazza Armerina.
På provinsens område er der ofte templer, hvor frugtbarhedsgudinden, Demeter, blev tilbedt. Måske havde forfædrenes bønner deres virkning, da Enna-området har været meget frugtbart i mere end tusind år. Her vokser enorme plantager med oliven, appelsiner og druer.
I Enne er en af de mest populære festivaler Holy Week Procession. Det starter præcis syv dage før påskens start. Under fejringen passerer en procession langs hovedgaden i byen med billeder af Jomfru Maria foran sig. For dem, der ønsker at nyde lokal folklore og traditioner, er det bestemt værd at komme i denne periode.