Fast ejendom i Catania

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Catania

Provinsen Catania i Italien, beliggende på øen Sicilien. Provinsen betragtes som et af de vigtigste økonomiske centre i hele regionen. Det har en veludviklet infrastruktur, luksushoteller, og priserne er meget lavere sammenlignet med resten af Siciliens provinser.
Catanias skønhed ligger dog ikke kun i materielle fordele. På provinsens territorium kan du finde i overflod al Siciliens eksotisme, for hvilken de fleste turister søger at komme til regionen. I provinshovedstaden, som også kaldes Catania, kan du nyde den majestætiske barokarkitektur, og derefter gå ud til den fyldte dæmning og gå langs de larmende og muntre fiskerækker.
Du bør helt sikkert se resterne af det romerske amfiteater i Catania, som minder om imperiets tidligere storhed. Du kan også besøge Bellini-teatret, som er et storslået eksempel på italienske arkitekters håndværk fra det nittende århundrede. Frem for alt dette storslåede landskab rejser Etna, den største aktive vulkan i Europa, sig truende og bydende.
På trods af at byen blev grundlagt af de gamle grækere, er der næsten intet forblevet her siden grækernes tid på grund af vulkanens utrættelige arbejde.