Fast ejendom i Caltanissetta

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Caltanissetta.

Provinsen Caltanissetta ligger i den centrale del af øen Sicilien. Det er bedst kendt for sine svovlaflejringer og små spa-centre. Også i provinsen bør du helt sikkert besøge "Siciliens salt" - små landsbyer og gårde, med deres unikke lokale retter og ritualer.
Hovedstaden i provinsen er byen Caltanissetta, hvor de fleste af bygningerne er lavet i barokstil. Byen ligger på en høj bakke, der når 600 meter over havets overflade. Oversat fra italiensk kan navnet på provinsen oversættes til "kvindeslot".
Provinshovedstaden er meget hyggelig og indbydende. Lokalbefolkningen er meget behagelige og venlige, og atmosfæren i byen er dog, som på hele Sicilien, meget spontan.
De vigtigste vartegn i regionen er bygninger, der blev opført under renæssancen: katedralen, Pietrarossa-slottet, kirken St. Agatha og andre. Repræsentanter for så ædle italienske og spanske familier som Medici og Borgia boede ofte i byen.
I Caltanissetta kan du rejse uendeligt fra den ene by til den anden og nyde den lokale natur og arkitekturs pragt. Du kan altid købe en ejendom i provinserne for at nyde skønheden så længe som muligt.