Fast ejendom i Agrigento

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Agrigento

Provinsen Agrigento ligger på øen Sicilien i Italien. Regionens hovedstad er byen Agrigento. Byen ligger på stedet for den mere antikke landsby Akragas, hvorefter mange kirker, katedraler og andre historiske seværdigheder er tilbage.
De første menneskelige bosættelser begyndte at dukke op her allerede i det sjette århundrede f.Kr. De første indbyggere i provinsen var græske kolonialister. I løbet af sin lange historie har området skiftet mange navne, indtil det i 1927 officielt begyndte at hedde Agrigento. Ejendomsmarkedet i provinsen er meget veludviklet, da mange er tiltrukket af den smukke natur og den rene havluft.
En følelse af historiens oldtid svæver selv i luften. Der er mange monumenter og arkitektoniske attraktioner på provinsens område. De mest populære steder er Templernes Dal, hvor der er antikke bygninger fra det 5. århundrede f.Kr., Helligåndens Abbey, St. Mary og St. Lorenzo kirkerne.
Templernes dal besøges bedst om aftenen under solnedgang, når solens stråler sænker sig over Zeus og Herkules' gamle templer og maler dem i levende farver.