Fast ejendom i Sassari

Salg af fast ejendom: huse, lejligheder, villaer i Sassari.

Provinsen Sassari i Italien, beliggende i den nordvestlige region af øen Sardinien. Det er den største målt i areal blandt resten af provinserne på Sardinien. Det administrative centrum er den store og folkerige by Sassari.
Provinsen har en meget fordelagtig beliggenhed, hvilket hjalp de lokale mere end én gang med at udfordre deres uafhængighed mod angriberne fra Aragon, Østrig og Pisa. Først i 1800-tallet holdt befæstninger op med at være så nødvendige. Nu er de blevet til smukke middelalderlige seværdigheder med deres høje uindtagelige mure og en fæstning, der blev bygget i det fjortende århundrede. Adskillige underjordiske tunneler er blevet opdaget under jorden, som snart vil blive tilgængelige for alle.
Folk boede på Sassaris område for fem tusinde år siden, som det fremgår af Ziggurat nær Monte d'Accoddi, som er mere end 4800 år gammel.
Provinsen er berømt for sine smukke koralstrande, hvorfor et stort antal turister kommer hertil. Servicesektoren er blevet den vigtigste indtægtskilde for lokale beboere.
St. Nicholas-katedralen, Di Rosello-fontænen og Jomfru Maria-kirken er et besøg værd.