Fast ejendom i Nuoro

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Nuoro

Provinsen Nuoro er den næststørste provins i Italien i Sardinien-regionen. Nuoro ligger i den østlige del af øen, og har adgang til det varme Tyrrhenske Hav. Det meste af regionen er dækket af tætte skove, grønne bakker og høje bjerge. På trods af provinsens naturlige skønhed er den en af de mindst befolkede i landet. Kun 1% af hele territoriet er besat af menneskelige bosættelser. Nuoro er uspoleret med naturreservater, smukke bjerge og varme strande. Nuoro betragtes også som en af de ældste provinser i landet.
Oftest går folk her, som ønsker at tilbringe tid roligt og afsondret, væk fra megabyernes stærke travlhed. Du bør bestemt besøge toppen af Punta la Marmora, som byder på en uovertruffen udsigt over næsten hele øen. På reservaternes område lever griffongribbe, skovkatte, kongeørne, ørne og andre sjældne dyrearter.
I Nuoro bør du også se kirken San Simplicio, som blev bygget i det tolvte århundrede, samt Duomo-katedralen, Ottana og andre oldtidssteder.
Blandt de mange strande i provinsen er Cape Comino og Santa Lucia de bedste steder at besøge, såvel som det verdensberømte feriested La Marina di Orosei.