Ejendom i Lecce

Ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Lecce

Provinsen Lecce er en del af Puglia-regionen, Italien. Det administrative centrum af provinsen er byen Lecce. Provinsen ligger på Salentina-halvøen.

Byen Lechcheb blev grundlagt af messapernes gamle stammer til et af de første folkeslag på halvøen. Få lokale kvarterer blev taget under kontrol af romerske tropper. Fra deres tilstedeværelse her forblev et rummeligt amfiteater, som blev fundet under arkæologiske udgravninger i den gamle del af byen. Ud over ham kan du her også besøge de gamle romerske termiske bade, akvædukter samt templerne for de hedenske stammer. Med normannernes ankomst udviklede Lecce sig til en vigtig og stor kommerciel region på halvøen.
Ikke langt fra kommunen Nardo, i små huler, er redskaber fra Uluzzo-stammerne, som er mere end 45 tusind år gamle, blevet opdaget.
Lecce har en bred vifte af kulturelle og historiske attraktioner, der har overlevet her siden oldtiden. Selv en dag er ikke nok til fuldt ud at inspicere alle de vigtige steder i byen og endnu mere provinsen.
Først og fremmest er det værd at besøge katedralen, som ligger på Duomo-pladsen. Denne katedral blev opført i det XII århundrede og gennemgik derefter en global genopbygning i det syttende århundrede. Katedralens klokketårn er i en højde af halvfjerds meter.