Fast ejendom i Vercelli

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Vercelli.

Provinsen Vercelli ligger i Piemonte-regionen i Italien. Hovedstaden i provinsen er byen Vercelli, hvis skytshelgen de lokale betragter som Saint Eusebius.

I oldtiden var det den centrale region af Ligur-stammerne. I nærheden af byen besejrede Hannibal, efter at have krydset Alperne, de romerske tropper. Her besejrede Gaius Marius i 101 f.Kr. Cimbri og reddede derved halvøen fra invasionen af vilde barbarer.
Under den franske revolution kom Vercelli under Frankrigs kontrol, og først efter Napoleons fald vendte provinsen igen tilbage til Savoyen.
Efter annonceringen af Victor-Emmanuel faldt Vercelli straks ind i det forenede Italien.
Hovedattraktionerne i provinserne er kirken, som blev grundlagt i det fjerde århundrede under ledelse af Saint Eusebius. Bygningen blev ombygget flere gange, så det, der kan ses i dag, er resultatet af den sidste renovering i det sekstende århundrede. På katedralens område er et af de rigeste biblioteker i Italien, som indeholder sådanne publikationer som den angelsaksiske bog af Vercelli og manuskriptet "Visions of the Cross".
Hvert år siden 1950 er Viotti-konkurrencen blevet afholdt i provinsen, hvor pianister, operasangere og andre konkurrerer med hinanden.