Fast ejendom i Torino

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Torino

Provinsen Torino i Italien er en del af regionen Piemonte. Byen Torino er et meget vigtigt og stort centrum for både politisk og forretningsliv i hele regionen.

Byen ligger på Padanskaya-sletten, som ligger nær de vestlige alper. Dora Riparia-floden løber gennem territoriet og løber ud i Po-floden. Klimaet ligner Middelhavet, kun nedbør falder i et helt år. Det er meget koldt om vinteren og kraftige snefald.
Provinsen er rig på sin kultur. Her finder du en række forskellige kunstgallerier, teatre, parker og museer. I Torino kan du finde et stort antal smukke ejendomme i en række forskellige stilarter: fra barok og rokoko til jugendstil og nyklassicisme.
Det største kulturelle gennembrud i Torino faldt på hertugdømmet Savoyens regeringstid, da det var Torino, ikke Chambery, der blev hovedstad. Dette skete i det 16. - 19. århundrede.
Italienerne kalder ofte provinsen "den italienske friheds vugge", fordi det var her, berømte offentlige og politiske personer blev født og voksede op, som ydede et stort bidrag til Risorgimento, som Camillo Benso di Cavour. Her ligger en række forskellige universiteter og gymnastiksale, hvoraf den vigtigste er Universitetet i Torino, som blev åbnet i det femtende århundrede. Byens hovedsymbol er Mole Antonelliana-tårnet.