Fast ejendom i Cuneo

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Cuneo

Provinsen Cuneo i Italien ligger i regionen Piemonte. Tidligere var territoriet lidt større, men efter Anden Verdenskrig gik en del af Cuneo til Frankrig, herunder det verdensberømte monument Valley of Wonders, før-kristen periode.
Provinsen ligger på et bjergplateau, hvorigennem den stormfulde flod Stura di Demonte løber. Formen på byen Cuneo minder meget om en kile, og derfor har den fået sit navn.
Vinfremstilling og brygning er veludviklet i Cuneo. Den producerer også nogle af de lækreste oste i hele Italien. Her laver de varianter som Grana Padano og Toma Piemontese. Der er også en gård, den eneste i verden, hvor den såkaldte ølost laves. For at skabe det tilsættes ufiltreret øl af Baladin-varemærket til frisk mælk fra køer.
Blandt de vigtigste steder i provinsen er Chiesa San Francesco-klosteret, inden for hvilket er byens museum, Palazzo Audifreddi, kirken St. Clair.
Provinsen er ekstremt populær takket være dens unikke chokolade og rom slik. Cuneo er hjemsted for den verdensberømte Michele Ferrero, som skabte mærket: Nutella og Ferrero Roche.