Fast ejendom i Asti

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Asti

Provinsen Asti i Italien ligger i den italienske region Piemonte. Provinsen er den historiske del af Montferrat-regionen, som har været populær i flere århundreder for sine storslåede vinmarker. Asti er fødestedet for den verdensberømte mousserende vin af mærket Asti.
Byen Asti er hovedstaden i provinsen. Der er en stor terrasse eller hestevæddeløb her hvert år.
Før udbruddet af de italienske krige var provinsen en fransk enklave. Ifølge Peace of Cambrai gav franskmændene territoriet til Charles V, som igen gav det til sin kommandør Charles de Lannoy. Efter at området kom under kontrol af Savoy-dynastiet.
I Asti bør du bestemt besøge de lokale vinmarker og deltage i vinsmagningen. Du kan også besøge katedralkirken Jomfru Marias himmelfart, som er den største gotiske bygning i Norditalien.
På provinsens område er der forskellige monumenter og steder, der minder om svundne tider, såsom Trajans tårn, dåbskapellet San Pietro og San Secondo.
Du bør bestemt se de gamle paladser, der blev bygget under renæssancen. Især Palazzo Alfieri, stedet hvor den berømte dramatiker Vittorio Alfieri blev født.