Ejendom i Isernia

Salg af fast ejendom: huse, lejligheder, villaer i Isernia.

Provinsen Isernia er en del af Molise-regionen i Italien. Terrænet i provinsen er meget forskelligartet: i vest er der overvejende flade sletter, så er Volturno-dalen og Mainarde-bjergkæden placeret. Takket være de sneklædte bjergtoppe flyder adskillige små floder gennem Isernias territorium, såsom Volturno og Trinho. Officielt har provinsen eksisteret siden begyndelsen af 1970.
Provinsen har været beboet siden den palæolitiske æra, som det kan bedømmes ud fra udgravninger udført af arkæologer. Den antikke romerske kultur satte også sine spor her, som er blevet perfekt bevaret, trods mange århundreder. De fleste af de middelalderlige bygninger er også velbevarede, selvom byen Isernia og selve provinsen under forskellige krige i denne provins, og især under verdenskrigene, blev betydeligt beskadiget.
Størstedelen af lokalbefolkningen arbejder i servicesektoren og i offentlige myndigheder. Relativt på det seneste har industrien i regionen også fået en god udvikling. Ligeledes, som i hele Italien, er indbyggerne engageret i landbrug: de planter korn, olivenlunde og er engageret i fremstilling af fødevarer. Der er flere olieraffinaderier. Fast ejendom i provinserne er mere end overkommelige, både i form af rummelige lejligheder og i form af dejlige godser og villaer.