Fast ejendom i Campobasso

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Campobasso

Provinsen Campobasso ligger i Molise-regionen i Italien. Centrum af provinsen, byen Campobasso, er en gammel lille by, der ligger på en af de mange bakker i regionen. Byen kaldes også "hovedporten", som giver adgang til hele regionen.
Det maleriske landskab og unikke arkitektur har længe tiltrukket turister fra hele verden til at beundre den storslåede udsigt. Smalle små gader udgør hele dette virvar, som kaldes Campobasso, og over det er det gamle Monforte-slot stolt og majestætisk placeret. Hele dette billede: malerisk natur, en travl lille by og et gammelt slot skaber et indtryk af uvirkelighed og fuld af fabelagtighed.
Denne provins betragtes som et af de koldeste steder i hele det sydlige Italien. Om vinteren falder temperaturen fra + 2⁰С, og om sommeren når termometeret + 22⁰С. Nedbør falder her ret ofte, og november anses for at være den mest regnfulde periode.
Den første ting at gøre i Campobasso er at tage til Monforte. Det blev opført i 1450 på det sted, hvor en endnu mere gammel fæstning plejede at være. Flere restaureringer efter alvorlige skader har ændret stedets oprindelige udseende lidt, og nu fremstår det meget flot og velplejet. Der er guidede ture inde i slottet, samt en provinsvejrstation.