Fast ejendom i Macerata

Salg af fast ejendom: huse, lejligheder, villaer i Macerata.

Provinsen Macerata i Italien, som er en del af Marche-regionen. Regionens hovedstad er byen Macerata. Siden 774 har dette område været en del af de pavelige staters landområder.
Det meste af landskabet er optaget af kalkstensbakker samt stejle skråninger med smalle dale. Hele Maceratas territorium krydses af små floder og kilder, der stammer fra de bjergrige områder i Appenninerne. Takket være det milde klima fra Adriaterhavet er denne region blevet et fremragende sted for udvikling af landbrugsafgrøder.
Sand- og stenstrande tiltrækker mange indbyggere i Italien og Europa til at slappe af her og nyde en fantastisk udsigt. Den bedst udviklede er servicesektoren ved kysten, hvor næsten alle provinsens gæster kommer. Langs hele kysten kan du finde en række ejendomme, hvor du kan leve et roligt og interessant liv omgivet af storslået natur.
På denne provinss territorium blev den fremragende kardinal Giovanni Battista Pallotta født i byen Caldarola. De lokale anser Julian den fremmede for at være skytshelgen for byen. Også en berømt indfødt i Macerata er den legendariske fløjtenist og vidunderlige komponist Giuseppe Gariboudi.