Ejendom i Ancona

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Ancona

Ancona-provinsen i Italien, som ligger i den centrale del af landet og er en del af Marche-regionen. Provinsen har en meget lang og interessant historie, hvilket fremgår af Anconas varierede monumenter og arkitektur. Siden 774 blev området en del af den pavelige region.
Byen Ancona, som er regionens administrative centrum, blev skabt i 390 f.Kr. Byens navn kommer fra det græske ord for "alen", da havnen i den østlige del af byen kun blev forsvaret af en kappe, der lignede en alen. Syracuse-købmænd oprettede fabrikker til fremstilling af lilla her.

Under Napoleons franske felttog annoncerede provinsen Ancona og de omkringliggende lande oprettelsen af den ankonitanske republik, som næsten øjeblikkeligt gik over i den romerske republik. Efter at Napoleon var blevet fordrevet, fik paven sine ejendele tilbage, men allerede i 1861 blev provinsen en del af det italienske kongerige.
Anconas hovedindustrier er transport, brosystemer og skibsbygning. Der er også olieraffinaderier, medicinalvarer og fodtøjsfabrikker.
Det mest populære sted i Ancona er Triumfbuen i Trajan, samt Francesco Podesti Pinakothek, Stiftsmuseet og Loret-basilikaen.