Fast ejendom i Sondrio

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Sondrio

Provinsen Sondrio i Italien er en del af regionen Lombardiet. Det administrative centrum af provinsen er byen Sondrio.
I oldtiden boede Kamun-folket på provinsens område, som var fjerne slægtninge til etruskerne. I den sydlige del af Sondrio er der en bred, bred dal krydset af Adda-floden. Regionen er også hjemsted for Alpernes bjergkæder, hvis gletsjere har en betydelig indflydelse på klimaet og den økonomiske udvikling i Sondrio.
På de høje bjergskråninger er der turistcentre, hvor du kan tilbringe en god tid med at betragte de majestætiske landskaber.

Provinsen har en veludviklet turistindustri takket være en bred vifte af naturlige attraktioner og farverige landskaber. I mange år er gæster fra hele verden kommet til Sondrio for at støtte den bæredygtige udvikling af regionen.
De lokale er lidt anderledes end resten af befolkningen i Italien på grund af nogle historiske vanskeligheder, samt geografisk isolation. Kun den progressive udvikling af provinsen i de seneste årtier har påvirket Sondrios mere åbne liv.
Der er mange ejendomme til overkommelige priser på området, såsom villaer, godser og lignende, som er omgivet af fantastiske landskaber og uberørt natur.