Ejendom i Lodi

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Lodi

Provinsen Lodi er en del af regionen Lombardiet i Italien. Lodi ligger halvvejs mellem Alperne og Appenninerne. Provinsen indtager et område i centrum af floddalen og har et næsten klassisk landskab. Her vokser poppel, eg og kastanje i stort antal.
Klimaet i Lodi påvirker overfloden af vand i provinsen: bjergene, der fuldstændigt omgiver floddalen, slipper ikke for udefrakommende vinde her, hvorfor luftfugtigheden her er meget høj om sommeren, og om vinteren er området dækket af en tæt og tykt tågelag. Takket være dette klima udvikler landbruget sig fint her.

Den lokale regering og indbyggere er meget glade for at holde små sociale og underholdningsbegivenheder relateret til landbrugshverdagen i provinsen. Dette hjælper ikke kun folk til at slappe af, men bidrager også til bedre miljøbeskyttelse.
På Lodis område er der et stort antal ruter, både vandreture, cykling og ridning. Når du sidder i en kano og går ned ad floden, kan du se og studere de gamle monumenter af arkitektur og provinsens historie.
De mest berømte indfødte i Lodi er Ada Negri, en digter og forfatter, og Franchino Gafuri, en eminent musikteoretiker og komponist.