Fast ejendom i Cremona

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Cremona.

Cremona er en provins i Italien i regionen Lombardiet. Hovedstaden i provinsen er byen Cremona. Po-floden og den lille Olo-flod løber langs territorierne.


Udviklingen af økonomien i Cremona er tæt forbundet med landbruget. Der er mange fabrikker til produktion af saltet kød, diverse slik, smør, lækre oste og klassisk italiensk sennep. Der er også olieraffinaderier og stålfremstillingsanlæg i provinsen. Elektricitet leveres fra et lokalt kraftværk. Skibe sejler langs Po-floden, der transporterer forskellige varer.
Provinsen har en meget unik arkitektur. Det huser dåbskapellet fra det 12. århundrede, en smuk romansk katedral og Piazza del Comune, der kan dateres tilbage til middelalderen. I provinserne præsenteres fremragende ejendomme i form af villaer og godser omgivet af det lokale landskabs pragt.


Cremona er bedst kendt for sine violinmagere. Deres produkter bliver brugt af rigtige virtuoser og mestre i deres håndværk, hvilket utvivlsomt viser den høje klasse af produkter. Det var her, så fremragende personligheder som Stradivari, Guarneri og Amati arbejdede. Den lokale violinskole, som blev grundlagt på 200-året for Stradivaris død, har nu omkring 500 elever fra hele kloden.