Ejendom i Brescia

Fast ejendom til salg: huse, lejligheder, villaer i Brescia.

Brescia er en provins i Italien, der er en del af regionen Lombardiet.
Der er tre brede søer i Brescia: Idro, Iseo og Garda. I den nordlige del af provinsen ligger Adamello-Presanella-området.

Arkitekturen i Brescia er virkelig imponerende. Forskellige stilarter er samlet her: fra renæssancen til barokken, fra venetianske pladser til ruinerne af gamle romerske pladser og utrolige mesterværker af klippemalerier.
I Brescia kan du tage til Piazza Loggia, som minder meget om det majestætiske San Marco. Besøg Piazza Paolo og katedralpladsen Denne plads huser de nye og gamle katedraler med storslåede basrelieffer og buer.

Her kan du også se Rådhuset, det gamle teater og statskassens hus. Brescia har en gade med museer, som huser en række museer dedikeret til provinsens historie og kultur. Helt for enden af gaden står det smukke Capitoline-tempel og Foro-pladsen.
Sørg for at se kirkerne St. Giovanni, Mary Mira og Clement. Fra Chidneo-bakken kan du udforske de smukke omgivelser i Brescia, og gå langs borgen af Visconti-slottet. Et andet sted, du ikke må gå glip af, er Tosio Martingengo Pinakothek.