Køb en lejlighed i Savona

En lejlighed i Savona er en god mulighed for ikke at være afhængig af hoteller på ethvert tidspunkt af året. Savona er i dag en af de førende turistbyer på den liguriske kyst. Det ligger fyrre kilometer fra den eneste internationale lufthavn her, så mange mennesker vælger det til rekreation, da de ikke behøver at rejse langt efter en hård flyvning.

Kunstelskere kan besøge kunstgalleriet, der viser originaler fra mange middelalderlige kunstners arbejde. Og strandelskere vil blive henrykte over de reneste lokale strande. Der er også lokale markeder og hypermarkeder, så på trods af at byen er meget gammel, er den ret moderne i dag.

Savona er berømt for sin historie, rig på varierede, glade og bitre begivenheder. Byen blev erobret, plyndret, ødelagt og genopbygget mange gange. Dens kyststatus tvang den til at forsvare sig mod pirater og bygge fæstninger, så blev der bygget en havn her. Der var perioder med ro og storm, og alt dette forblev i byens atmosfære. For hver ankomst her vil Savona virke anderledes for dig, men på samme tid kær. Derfor foretrækker nogle mennesker at købe en lejlighed i Savona.

At have din egen ejendom her giver flere fordele:

- processen med at indhente dokumenter, der giver dig mulighed for at blive i landet, bliver lettere, hvis du ejer en, vigtigst af alt din egen ejendom i Italien;

- Du vil ikke være afhængig af hoteller, hvis du har din egen primære eller sekundære bolig i Ligurien;

- fast ejendom i Ligurien kan lejes rentabelt, især hvis du ikke bruger det konstant;

Derfor er så mange turister i dag interesserede i salg af lejligheder i Ligurien.

Valget af fast ejendom her er simpelthen utroligt, så hvis du seriøst besluttede dig for at købe et hus i Savona, vil vi tilbyde dig muligheder som:

- 1-værelses lejlighed med havudsigt

-en velindrettet toværelses lejlighed

- en treværelses lejlighed eller et hus på den første kystlinje

Der er også villaer, lejligheder og anden fast ejendom i forskellige priskategorier. På grund af at byen fortsætter med at blive bygget, tilbydes et stort antal nye boliger på markedet, ikke kun i denne by, men også på hele kysten.

Vi tilbyder tjenester, ikke kun til køb af boliger i landet, men også, hvis du har tanken: "Jeg vil sælge en lejlighed på den liguriske kyst i Italien", så er vi også klar til at hjælpe dig. I løbet af kort tid finder vi pålidelige kunder til dig, og vi tager os af alle spørgsmål vedrørende udarbejdelse af dokumenter til salg og køb.