Fast ejendom i Ventimiglia

Fast ejendom i Ventimiglia er meget efterspurgt i dag, Ventimiglia er en by på grænsen til Frankrig, og derfor vil mange mennesker købe en villa, et hus, en lejlighed nær den franske riviera og billigt.

At besøge Ventimiglia og dets område er at tage en rejse gennem Europas historie. Selv i sin struktur præsenterer byen tre forskellige miljøer: arkæologiske, middelalderlige og moderne. Balzi-Rossi (lit. "Røde afsatser"), udgravet i 1846 og fortsatte i årtier, har givet beviser fra neandertalertiden til Cro-Magnon-tiden.

Du kan lære Balzi Rossi -hulerne godt at kende takket være de vidunderlige og detaljerede guidede ture. Byen fungerede som "hovedstaden" for den liguriske stamme Intemelov og en kommune i romertiden. I den østlige ende er der et friluftsmuseum - romerske ruiner, hvor du kan beundre teatret, velbevaret, helt ned til det første niveau af stande, romerske huse og bade.

Ventimiglia var også et af de første kristne bispedømme samt sæde for den eponymiske adelsfamilie. Derefter kom byen under kontrol af den genovesiske republik, som den var en strategisk vigtig defensiv forpost for. Ventimiglia ligger ved kilden til Roya -floden og er en grænseby og en forbindelse mellem Ligurien og Provence; dens omgivelser er ligesom Provence charmerende og rige på historie, kultur og kunst.

Middelalderens Ventimiglia udviklede sig på Cavo -bakken; stejle gader, stenbuer, huse, der ligger ved siden af hinanden, er omgivet af mure fra 1500 -tallet. Hovedpladsen, Piazza, er byens majestætiske centrum, hvor du kan beundre katedralen ved Guds moderforudsættelse, "Canonics" -klosteret bygget på ruinerne af et gammelt slot fra det 11. århundrede, og den barokke kirke St. Anthony den Store. Den moderne del af byen udvikler sig i tre retninger: i centrum, langs kysten (mod Frankrig) og i retning af Piemonte.

Prisen på fast ejendom i Ventimiglia passer til enhver køber!